T'escric el que vulguis

només m'ho has de dir

Ja no són el que eren

Aquesta nit passada hem canviat l’hora, a les 3 eren les 2 com es diu popularment. Les raons especialment econòmiques del canvi d’hora cada sis mesos ja les sabem però avui, avui ha estat diferent. El canvi d’hora d’aquesta tardor ha estat fred (i no ho dic per les temperatures, que han baixat fins a punts realment freds…). Ho dic perquè ara els canvis d’hora són senzills, simples, fàcils, immediats. Ja no hem de fer res. No hem de canviar l’hora d’enlloc.

Anys enrere, i no fa pas masses, el canvi d’hora suposava una espècie de desfalc emocional i temporal que havies de solucionar en només un diumenge. Avui no, perquè ja no l’has de canviar l’hora, es canvia sola. Els telèfons mòbils, que són els nostres despertadors, canvien sols l’hora perquè ho fan via internet. Recordo quan abans ens entreteníem a canviar l’hora de tots els rellotges de casa, els de mà fent rodar aquella petita peça que rodona que costava una mica, els de paret, despenjant-los i comprovant que hi has posat l’hora correcte… era com el ritual de cada sis mesos.

Ara visc amb un telèfon mòbil i una tele que canvien sols l’hora i no tinc cap rellotge de paret que funcioni (culpa de les piles, que es gasten massa ràpid). Tampoc utilitzo rellotges de mà, així que avui, per mi, ha estat un dia més. Ni tan sols he notat que he dormit una hora més (benvinguda sigui!), però m’he llevat a l’hora que m’havia de llevar (hora nova). 

En fi, que per mi els canvis d’hora han perdut tota la gràcia, ja no són el que eren. 

Anuncis

Single Post Navigation

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: